Βρίσκεστε εδώ / Ιεραποστολή
10/05/2017

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ DOLISIΕ

Την παραμονή της εορτή του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Ειρήνης πόλεως Dolisie, την 6η Μαΐου 2017, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων επισκέφθηκε το ορθόδοξο Δημοτικό Σχολείο «Φως Εθνών» όπου είχε την χαρά της επικοινωνίας με τους μικρούς μαθητές, ως και εκτενή συνεργασία με τον διευθυντή του εκπαιδευτηρίου κ.Jean Claude Tchilimbou.

Ακολούθως, ευλόγησε τον γάμο ορθοδόξου ζεύγους, το οποίο έλαβε προ έτους το άγιο βάπτισμα από τα χέρια του Επισκόπου.

Εν συνεχεία, συνεργάσθηκε με τον Αιδεσιμ. π. Παύλο Diafouka, διευθυντή του ορθοδόξου ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος». Μαζί επισκέφθηκαν για μία ακόμη φορά και τον κήπο λαχανικών και τον μικρό χώρο εκτροφής ιχθύων για τις ανάγκες του ιδρύματος.

Κατόπιν, είχε πολύωρη συζήτηση με τα περιθαλπόμενα ορφανά παιδιά, προς τα οποία προσέφερε γλυκίσματα. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με τον Εσπερινό της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
52
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 22/01/2007
Τιμοθέου Αποστόλου (1) επισκόπου και μαρτύρος (†96). Οσιομάρτυρος Αναστασίου του Πέρσου (2) (†628). Γεωργίου επισκόπου Δεβελτού, Μανουήλ μητροπολίτου Αδριανουπόλεως και Πέτρου αρχιερέως. Λέοντος επισκόπου Νικαίας. Παρόδου ...
.